El Restaurant La Marineta de Mataró participarà el proper 1 de març a la final catalana de la 'Tapa de l'Any'. La Crème Brulée de foie va ser una de les tres tapes guanyadores a Mataró en el primer 'Mataró va de Tapes', i va participar ahir dilluns, dia 26, a les semifinals amb 35 aspirants que es van donar cita a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Allà, un jurat va escollir les dotze millors tapes tenint en compte la presentació, el sabor i la originalitat. El proper 1 de març a l'hotel Melià de Sitges es buscarà la millor tapa de l'any.
El jurat estava format pels periodistes Salvador Garcia-Arbós (7Caníbales), Josep Sucarrats (Cuina), el cuiner Sergi Meià (Sergi de Meià), el crític Philipe Regol (Observación Gastronómica) i els docents Cristina Cusí ) i Iñaki Gorostiaga (Escola d'Hostaleria de Barcelona).
Les tapes finalistes són aquestes:
El jurat estava format pels periodistes Salvador Garcia-Arbós (7Caníbales), Josep Sucarrats (Cuina), el cuiner Sergi Meià (Sergi de Meià), el crític Philipe Regol (Observación Gastronómica) i els docents Cristina Cusí ) i Iñaki Gorostiaga (Escola d'Hostaleria de Barcelona).
Les tapes finalistes són aquestes:
- La Carrillera (Bar Mantxego)
- Passió per l'olla de l'Aquerrale (Firo Tast)
- Pop fusió al pimentón (Arume)
- Farcellet d'ànima de pota blava (Casino Café)
- L'origen del niu d'ànec (Subit)
- Biquini a l'estil Xirricló (Cal Xirricló)
- Bacallà i no va dir res més (Antull Restaurant Lounge
- Petit Suisse (Carxofa Prat)
- Trifàssic de pota blava (Ona Nuit Restaurant)
- Coca de tardor (La Catedral)
- Arròs caldós (tapes&tapes)