-
-

Rubén Ferreira

El Calamarenys cumpleix quinze anys

Les jornades Gastronòmiques on el calamar és protagonista tindran lloc de l'1 al 31 d'octubre

El Calamarenys, les Jornades Gastronòmiques del Calamar, que organitza l’Associació de Restauradors d’Arenys de Mar juntament amb la Confraria de Pescadors i l’Ajuntament d’Arenys de Mar, compleixen quinze anys. De l’1 al 31 d’octubre, restaurants d’Arenys de Mar i d’altres municipis veïns –d'Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres- proposan als seus clients menús amb el calamar com a protagonista.

El tret de sortida de les jornades tindrà lloc el dia 30 de setembre, amb el sopar inaugural a l’antiga llotja del peix del Port d’Arenys a partir de 2/4 de 9 del vespre. Es poden adquirir els tiquets per 35 euros a la Pastisseria Danés i al Restaurant Bare Nostrum.

Com cada any, a més dels menús, el Calamarenys ofereix altres activitats relaciones amb la gastronomia, entre les quals no hi faltarà la tradicional subhasta pública de peix. Entre les novetats d’aquesta edició, destaca un vespre de tapes de calamar a la plaça del Mercat.

Una tretzena de restaurants implicats
El restaurants col·laboradors seran a Areys de Mar: restaurant Arenys, Bare Nostrum, La bodegueta de la Gramola, Can Majó, Capote, Nou de Nou i La Parera. A Arenys de Munt: l’Era. A Caldes d’Estrac: Can Suñé, Fonda Manau i Petit Suñé. A Canet de Mar: Casa Roura. I per últim, a Sant Vicenç de Montalt: Montaltmar.

Arxivat a:

Comentaris