Se sol dir allò que ‘qui avisa no és traïdor’. Per tant, cal començar aquest article amb un avís. Una advertència. El desembre i la campanya de Nadal han arribat a la Pastisseria Sacher de Mataró en un moment clau per al seu mestre pastisser, Antoni Pons. Està enfeinat preparant la seva participació a la Copa del Món de Pastisseria i, per tant, aquest any farà torrons -i la resta de dolços- però n’haurà de limitar la producció. Per tant hi ha una notícia fabulosa i una reflexió a fer-se: la bona notícia és que els torrons clàssics de la Sacher -dels més buscats de la comarca- poden sortir a taula aquest Nadal. La reflexió: que si en vols no t’adormis i passa a encarregar-los. No n’hi haurà tants i no arribaran a tothom. Qui avisa no és traïdor.
La Pastisseria Sacher de Mataró és un obrador artesanal d’excepció i primera qualitat. Antoni Pons hi ha desenvolupat una trajectòria meteòrica en el món de la pastisseria -d’aquí la seva participació al Mundial de la disciplina- però sense deixar mai de banda el dia a dia ni el compromís amb els clàssics. Els torrons de la Sacher, que tenen la fama ben merescuda, no hi faltaran aquest any. En sortiran de la quinzena de gustos clàssics i de tota la vida. Se’n faran amb la màxima exigència marca de la casa en la qualitat de la matèria primera i l’excel·lència i temps de tot el procés d’elaboració. Aquest Nadal podrem compartir Sacher a taula… si no ens adormin i encarreguem a temps!

Que els clients fidels no es quedin sense
“No volem que els nostres clients, que confien des de fa anys en nosaltres, es quedin sense els torrons, per això ja fa setmanes que ho anem avisant a la pastisseria”, explica el propi Pons. Ha signat una quinzena de tipus de torrons, tots elaborats seguint una filosofia molt clara: la qualitat de la matèria primera per davant de tot, i en segon lloc, una execució impecable basada en receptes tradicionals i una tècnica acurada. Cada peça s’elabora de manera totalment artesanal, sense additius i amb ingredients naturals. La clau està en el treball fet a última hora per garantir la frescor: els torrons es preparen perquè, dos dies després, puguin estar a la venda en el seu millor moment. Especialitats com els torrons trufats requereixen una gran precisió en les proporcions per aconseguir un equilibri perfecte de sabors i textures.
Entre les varietats més destacades hi ha els torrons de iema (crema cremada), elaborats amb ametlla acabada de moldre —fet que permet conservar tots els seus olis i greixos naturals—, així com les propostes més creatives: el de coco, el de neula amb cruixent de gianduia, o els massapans amb fruita, que reflecteixen la cura i el respecte per les temperatures i els temps de repòs necessaris en cada elaboració. La Sacher manté aquesta dedicació durant tota la campanya fins Reis, oferint als seus clients uns torrons frescos, equilibrats i de màxima qualitat.
I recordeu, com sempre a Sacher, encarregar és l’única garantia!
Pastisseria Sacher
- Adreça: Carrer de Sant Benet, 14 - Mataró
- Telèfon: 937 57 44 96
- instagram.com/pastisseriaschr
Comentaris